Şehit Jandarma Uzman Çavuş Öner Çivili Ortaokulu

Vizyon: Kaliteli bir hayat sürdürebilmek için gerekli bilgi, beceri ve ahlaka sahip öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: "Bir adım önce, bir adım önde" Bizler; Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, ahlaklı, dürüst, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaş olmalarını amaçlamak, onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03287192404

WEB - https://yukariciyanlioo.meb.k12.tr

Adres - YUKARIÇİYANLI KÖYÜ DÖĞÜŞ GEDİĞİ MEVKİİ DÖĞÜŞ GEDİĞİ KÜME EVLERİ ŞEHIT ÖMER ÇIVILI ORTAOKULU BLOK NO 4A KADİRLİ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Osmaniye İl Merkezine 35 km, Kadirli İlçe Merkezine 8 km uzaklıktadır.